Hos Steffensen ved vi hvad god service er…

 

Steffensen Optik blev grundlagt i 1912 af Jens Christian Steffensen og siden 1997 overtaget af optikerne Karen Jensen og Jens Andersen. Vi betragter fortsat os selv som en af landets mest moderne og selvstændig forankret optikforretning.

Solbriller handler ikke bare om at beskytte øjnene mod solen men også om personlig stil. Vi har et stort og spændende udvalg af solbriller, der repræsenterer vidt forskellig stil. Uanset om man er til det romantiske, det glamourøse eller det trendy.

Bruger man briller, er det værd at overveje at få solbriller med styrke. Som noget nyt kan man nu også få styrke i de mest sporty solbriller.

Hos Steffensen optik forhandler vi ikke længere ure. Men vores kunder kan stadig få serviceret og repareret deres ure hos os, da vi stadig har eget værksted, der her og nu er i stand til at udføre reparation og service på alle vores forskellige produkter – ligeledes ure.

Vi foretager synsprøver og tilpasning af kontaktlinser. Der findes i dag mange forskellige typer linser bl.a. bløde, hårde, halvhårde og super ilt-gennemtrængelige. Alle er fremstillet af forskelligt materiale med forskellige egenskaber.

Steffensen Optik er en af de få optikerforretninger, der er selvstændige og uafhængig af kæderne. Det betyder bl.a. at vi kan satse på sjove og anderledes briller, som de store i branchen ikke tør tage hjem. Det skal være sjovt at have briller og man behøves ikke at ligne alle andre da det er muligt at fremhæve ens personlighed med de ’rigtige’ briller.
I disse tider, hvor der er fokus på erhvervslivet store koncerner, mærker vi hos Steffensens Optik, at mange kunder vælger den selvstændige optiker frem for de store kædeforretninger, der findes i de fleste større byer, da vi hos Steffensen Optik sagtens kan matche glaspriserne hos de ’store’ via vores samarbejde med OptikTeam, som vi er medlem af. Vores medlemskab af OptikTeam genererer nemlig, at vi har adgang til alle glasmærker fra b.la. Essilor og Rodenstock.