Find de rigtige briller hos Steffensen Optik i Hjørring

Har du lige fået at vide, at du har brug for briller? Eller er du blot på udkig efter et par nye briller? Uanset om de gamle briller trænger til at blive udskiftet, eller du skal købe dit første par briller, så kan du være helt sikker på at finde det perfekte par briller her hos os. Steffensen Optik i Hjørring har et stort udvalg af briller, og vi står klar til at guide dig i din søgen efter et par nye briller.

Hvad har du brug for i en brille?

Når det kommer til valg af brille, er der naturligvis nogle ting, der er vigtige at tage med i betragtningerne – blandt andet dine behov. Er det blot en læsebrille, eller er der tale om en brille til hverdagsbrug. Dernæst kommer også, hvad du ønsker at udstråle, og hvilken type brille der vil klæde dig allerbedst.

Brillerne bliver trods alt en markant del af dit look, så det er altid en god ide at vælge et par briller ud fra, hvad du kan lide designmæssigt, og hvad der passer til dit ansigt. Dit syn har naturligvis også indflydelse på valget af stel, da alle glastyper ikke passer til alle typer stel. Alt dette og mere til er naturligvis noget din optiker er uddannet i og kan hjælpe dig med – med en optiker får du en brilleguide, der kan hjælpe dig bedst muligt i din søgen efter de perfekte briller.

Hvilken brille skal jeg vælge?

Når du skal vælge nye briller, bør du finde det par briller, der både passer til din stil og din personlighed. Men det er også vigtigt at finde det par briller, der klæder din ansigtsform bedst muligt. Er dit ansigt eksempelvis rundt, bør du vælge briller med lidt højde, mens et par ovale briller eller briller med afrundede kanter vil klæde det firkantede ansigt. Til gengæld vil et par briller med tyngde forneden klæde det hjerteformede ansigt rigtig fint, hvor et par briller med lidt bredde vil være helt perfekt til det lange ansigt. Og har du et ovalt ansigt, er du så heldig, at valget af briller står dig frit for, da langt de fleste briller vil passe godt til dig – særligt dem der flugter med kindben og øjenbryn.

Steffensen Optik i Hjørring har uddannede optikere klar til at hjælpe dig

Det vigtigste i forbindelse med valg af briller er naturligvis dit syns behov. Har du eksempelvis en mere omtalt synsfejl, kan det være nødvendigt med et par briller med tykkere glas og dermed også kraftigere stel, og her kan synsfejlen også have indflydelse på udformningen af glassene. Hos Steffensen Optik i Hjørring kan du få den helt rigtige hjælp, når du skal vælge nye briller.