Find dine brilleglas hos Steffensen Optik i Hjørring

Hvad end du er nærsynet og har svært ved at se ting langt væk, eller du er langsynet og har svært ved at se ting tæt på, så kan vi hos Steffensen Optik i Hjørring hjælpe dig med at finde de helt rigtige brilleglas. Uanset hvilke synsgener du oplever i hverdagen, så kan vores optikere hjælpe dig, så tøv endelig ikke med at kigge forbi til en god snak om dine behov.

Hvilken type brilleglas skal du vælge?

Valget af brilleglas afhænger i høj grad af, hvad der bedst dækker dine behov. Hos Steffensen Optik tilbyder vi følgende typer brilleglas:

  • Enkeltstyrkeglas: samme styrke i hele glasset
  • Flerstyrkeglas: flere styrker i glasset
  • Dobbeltslebne: har afstandsstyrke øverst og læsefelt nederst med en synlig overgang imellem hvert synsfelt
  • Glidende overgang: her er tale om flerstyrkeglas med glidende overgang fra afstandsfeltet øverst og til læsestyrke nederst

Brilleglas til din type brille

Disse typer brilleglas kan bruges i lige præcis den type brille, du har brug for. Her kan du blandt andet vælge mellem en brille til hverdagsbrug, såvel som læsebrille, skærmbrille/arbejdsbrille og en afstandsbrille. F.eks. vil en afstandsbrille være rigtig god i forbindelse med en lang række aktiviteter såsom at køre bil, hvor der er behov for at kunne se ting tæt på. Ligeledes vil en skærmbrille være god, hvis du bruger mange timer foran skærmen hver dag, mens læsebrillen er god, hvis du har svært ved at se ting på kort afstand.

Kig forbi Steffensen Optik i Hjørring og få hjælp til at finde den rette type brilleglas til dig.