Stort udvalg af brillestel hos Steffensen Optik i Hjørring

Når vi snakker brillestel, findes der i dag et hav af muligheder. Uanset hvad du er til, kan du således være sikker på at finde det helt perfekte par til lige netop dig. Briller har ikke længere blot en praktisk funktion, men kan i langt højere grad betragtes som en accessory, der bidrager til dit look. Hvad end du er til det minimalistiske look, eller om du er til det farverige, så kig ind forbi Steffensen Optik i Hjørring – her kan du gå på opdagelse i det store udvalg af brillestel og få kompetent rådgivning i forbindelse med valg af stel.

Hvilke trends inden for brillestel hitter lige nu?

Der findes et væld af muligheder for at give dit nye brillestel masser af personlighed og tilpasse det til din stil. I dag er særligt store briller, 00’ernes smalle stel, pastelfarvede brillestel og pilotbrillen utroligt populære valg inden for brillemode. Her ses de store briller f.eks. i mange forskellige farver med både tydelige logoer og farverigt pynt, mens det smalle stel fra 00’erne er en mere sporty tendens. Ligeledes er pastelfarverne også kommet på mode igen, hvor især brillestel med tynde metalrammer er holdt i de fine pastelfarver. En klassisk vintagemodel, der igen er in, er pilotbrillen, hvor 70’ernes stil med skildpaddestel og støvede gule farver har gjort comeback.

Få hjælp til brillestel hos Steffensen Optik i Hjørring

En søgen efter brillestel kan hurtig virke uoverskuelig med de mange modeller og valg, der findes i dag. Her kommer din lokale optiker ind i billedet. De er ikke blot uddannet i at måle dine øjne, men også til at finde det par briller og dermed det brillestel, der klæder dig og dit ansigt allerbedst. Du er altid velkommen til at besøge Steffensen Optik i Hjørring for hjælp til at finde det rigtige brillestel.