Dansk design hos Steffensen Optik i Hjørring

Hos Steffensen Optik i Hjørring værner vi om dansk design og kvalitet, og derfor tilbyder vi også et stort brillesortiment bestående af danske designerbriller, som du kan lade dig inspirere af. Her er tale om design af høj kvalitet og ikke mindst funktionalitet med et nøje gennemtænkt design, som især passer ind i de nordiske brilletrends.

Hos Steffensen Optik i Hjørring forhandler vi blandt andet designerbriller fra de to populære mærker Fleye og Thomsen Eyewear.

 

Fleye

Fleye er dansk design, hvor der tages udgangspunkt i den skandinaviske renhed, funktionalitet og ikke mindst lethed i brilledesignet. Dette kombineres med en unik farvesammensætning, nysgerrighed for design og innovative detaljer, der tilsammen giver en helt unik brille.

Se mere på https://www.fleye.dk/

 

Thomsen Eyewear

Thomsen Eyewear er især kendt for at blande originalt design med moderne tendenser. Derfor tror de hos Thomsen Eyewear også på, at godt brilledesign består af en udtryksfuld stemning skabt af form, farver og materialevalg. Her kombineres dette med både stabile og lette materialer for et yderst flot brilledesign.

Se mere på https://www.thomseneyewear.dk

Danske designerbriller sikrer dig kvalitet i topklasse!

Selvom et par danske designerbriller ikke er helt billige briller, så er du til gengæld garanteret kvalitet i særklasse. Foruden den høje kvalitet får du også et par briller med et nøje gennemtænkt design med et formål samt et smukt og gennemført håndværk. Det kan derfor godt betale sig at vælge et par briller i dansk design. Hos Steffensen Optik i Hjørring står vi klar til at guide dig igennem den danske designerjungle, så du får valgt det helt rigtige par briller.