Find din brillestil hos Steffensen Optik i Hjørring

Selvom briller mest af alt har den praktiske funktion at forbedre dit syn, er de lige så meget en måde, hvorpå du kan udtrykke din stil og personlighed. Derfor kan briller også være med til at fremhæve din stil, og hvem du er. Hos Steffensen Optik i Hjørring står vi klar til at hjælpe dig med at finde det perfekte par briller, der passer til din stil.

Briller til din stil

Briller er helt uundværlige for mange i forbindelse med at kunne se optimalt, men i løbet af de seneste par år er briller blevet en trend for selv dem, der ikke har behov for briller. Uanset om du leder efter briller med styrke for at kunne se bedre, eller du ønsker at være med på moden, findes der i dag et stort udvalg af briller til dig og din stil.

Find briller til din ansigtsform

Når du skal finde din brillestil, handler det i høj grad om, hvad der komplimenterer dine ansigtstræk. Det er nemlig altid en god ide at vælge et par briller, der passer til og klæder formen på dit ansigt. Her er symmetri og harmoni nøgleordene i forbindelse med at finde den rette brille. Der findes hovedsageligt fire ansigtsformer:

  • Oval
  • Trekantet
  • Rektangulær
  • Dråbeformet

Alt afhængig af din ansigtsform findes der forskellige typer af briller, når det kommer til, hvilken form på og design af briller, der vil komplementere dig bedst. Hos Steffensen Optik i Hjørring står vi klar til at hjælpe dig med at finde den brillestil, der klæder dig og dit ansigt.