Køb dine kontaktlinser hos Steffensen Optik i Hjørring!

Har du altid gået med briller, og overvejer du nu at få kontaktlinser? Det kan også være, at du lige har været ved optiker og fået en synstest, som viser, at du skal have briller eller kontaktlinser, og kontaktlinser er det mest tiltalende for dig. Mange betragter kontaktlinser som nemmere, da de ikke er til gene for mange af hverdagens aktiviteter. Hvis kontaktlinser lyder som noget, du må prøve, så smut ind forbi Steffensen Optik i Hjørring!

Hvilke kontaktlinser er bedst til dig?

Alt afhængig af hvad du har af behov, er der flere forskellige typer af kontaktlinser at vælge imellem. Der findes disse fem typer af kontaktlinser:

  • 1-dagslinser
  • 14-dageslinser
  • 30-dageslinser
  • Døgnlinser
  • Flerstyrkelinser

Hvis du f.eks. er et meget aktivt menneske, som søger komfort og sikkerhed med dine linser, vil 1-dagslinser være helt ideelle til dig. Hvorimod 14-dageslinser ingen tilvænning kræver, er lette og samtidig også kan soves med i. Søger du derimod kontaktlinser, der er både bløde og behagelige, bør du vælge 30-dageslinser, mens flerstyrkelinser er til dig med forskellige styrker på øjet og et behov for glidende overgang. Hos Steffensen Optik i Hjørring tilbyder vi også døgnlinser, som er det ultimative, hvis du ønsker det hele så nemt som muligt. Disse kan bruges i 30 dage og skal ikke tages ud om natten.

Gode muligheder for rådgivning til dig i Hjørring

Der er nogle forholdsregler at tage hensyn til ved skift til kontaktlinser. Her er det rigtig rart med en grundig snak med og rådgivning fra en optiker. Kontaktlinser kan være besværlige at tage i og ud i starten, og på det punkt er der bl.a. nogle gode huskeregler til at gøre det korrekt hver gang. Derudover er din hygiejne ekstra vigtig nu, da du rører ved dine kontaktlinser, inden du sætter dem ind i dine øjne.