Find din nye solbrille hos Steffensen Optik i Hjørring

Uv-stråling fra solen kan være utroligt skadeligt for øjnene, hvorfor det er en god ide at bruge solbriller. Med de helt rigtige solbriller kan du få det bedste ud af din dag, uanset hvad den skulle byde på – men en solbrille er ikke bare en solbrille. I dag findes de i mange forskellige modeller og designs, så du kan finde det helt perfekte par til dig. Hos Steffensen Optik står vores optikere klar til at hjælpe dig med at finde den perfekte solbrille!
Med solbriller slipper du ikke kun for at få solen i øjnene eller andre irriterende ting, som kan føre til hovedpine og andre skavanker. Du kan også få solbriller, der er tilpasset dig og dine individuelle behov. Blandt andet solbriller med:

  • Forskelligfarvet glas
  • Styrke
  • Et design specielt udviklet til sport og en aktiv hverdag
  • Et design, der er velegnet til bilkørsel

Hos Steffensen Optik i Hjørring står vi klar til at hjælpe dig med at finde det perfekte par til dig og din stil.

Beskyt dig 100% mod solens uv-stråler med solbriller

Solbriller er et vigtigt redskab, når det kommer til at beskytte dine øjne bedst muligt mod uv-stråler fra solen. De er derfor ikke kun et middel mod at blive blændet af solen, men beskytter dem således også. Alle solbriller, der forhandles i Danmark, er CE-mærkede, hvilket er din garanti for en solbrille, der beskytter 100% mod uv-stråling – både uva- og uvb-stråling.

Steffensen Optik i Hjørring har et stort udvalg af solbriller og står klar med rådgivning

Hos Steffensen Optik i Hjørring står vi klar til at hjælpe dig. Så kig forbi din lokale optiker i Hjørring og få den bedste vejledning til den perfekte solbrille til dig.

Se mere om, hvordan du beskytter dine øjne på:
www.beskytdineøjnemodsolen.nu