Se sæsonens solbrillemode hos Steffensen Optik i Hjørring

Solbrillemode og brillemode generelt er i dag blevet så moderne, at mange i dag bærer briller uden styrke for at være med på moden. Idet brillemode er blevet så populært, skifter brillemode derfor også hurtigt i takt med, at der kommer nye trends og tendenser. Hos Steffensen Optik i Hjørring står vi klar til at hjælpe dig med at finde moderne solbriller og briller, så spørg endelig din lokale optiker til råds.

Hvilke trends er fremme lige nu til solbrillemode?

I øjeblikket er der tre store trends, der er gennemgående i solbrillemoden. Disse er:

  • Solbriller med transparent stel
  • Runde briller
  • 90’er inspirerede briller

Disse tre typer inden for solbrillemode er nogle af de mest populære trends lige nu, og du er helt sikkert også stødt på dem på diverse sociale medier såvel som ude i offentligheden. En fjerde populær trend inden for solbrillemode er flerkantede former. Dette er især gældende kombineret med 90’er brillen. Med en smal og tætsiddende brille med en flerkantet form – så er du helt med på sæsonens solbrillemode. Uanset om du ønsker at være med på solbrillemoden eller ej, så er det altid muligt at finde en solbrille, der passer perfekt til dig.

En moderne solbrille til din ansigtsform

I forbindelse med valg af moderne solbrille er det altid en god ide at vælge solbrille ud fra formen på dit ansigt. Her handler det om at finde den solbrille, der klæder dit ansigt, og når den perfekte form er fundet, står det dig helt frit for at finde en moderne solbrille, der passer til sæsonens trends.

Ovalt ansigt
Langt de fleste briller passer til dig, hvis du har et ovalt ansigt. Derfor kan du også frit vælge et par briller, der passer til årets brillemode, da det ovale ansigt er den nemmeste ansigtsform, når der skal findes det perfekte par briller og solbriller.

Rundt ansigt
Til dig med det runde ansigt vil det være en god ide at lede efter et par briller eller solbriller med et smalt stel, hvor stængerne er placeret højere. Dette trækker nemlig opmærksomheden opad og giver ansigtet mere længde. Den såkaldte cateye-solbrille vil være et rigtig godt valg.

Firkantet ansigt
Er dit ansigt mere firkantet, bør du lede efter en brille, der kan bløde det op med ovale linjer. Du bør derfor lede efter en brille med lette skrå linjer, der går opad, så du bringer fokus opad og væk fra kæbepartiet.

Hjerteformet ansigt
Til det hjerteformede ansigt handler det om at skabe harmoni – gerne med et stel, der fylder lidt mere i højden og måske med en lidt kraftigere overkant. En god moderne brille og solbrille hertil vil være de runde solbriller.