Beskyt øjnene mod uv-stråling med et par solbriller

Når solen står højt på himlen, er det vigtigt at beskytte øjnene mod uv-strålerne fra solen, da disse kan være yderst skadelige for dine øjne. Et par solbriller med uv-beskyttelse er den bedste måde at beskytte dine øjne på, og hos Steffensen Optik i Hjørring står vi klar til at hjælpe dig med at finde de perfekte solbriller.

Hvorfor er uv-stråling farligt?

Hvis du udsætter dine øjne for en forhøjet mængde af uv-stråling, kan du blandt andet risikere skader såsom:

  • Sneblindhed i form af hornhinde- eller bindehindebetændelse
  • Svejseøjne
  • Tågede hornhinder
  • Grå stær

Akkurat som huden kan blive solskadet og skadet af uv-strålerne, så er dine øjne også udsat. Og følgerne heraf kan være ret alvorlige. Det er derfor vigtigt at være opmærksom på solen uanset årstid samt at beskytte øjnene bedst muligt bag et par solbriller med uv-beskyttelse. Når det kommer til beskyttelse af øjnene, er det vigtigst i formiddags- og eftermiddagstimerne. I den forbindelse står Steffensen Optik i Hjørring klar med god hjælp og rådgivning.

Find dine solbriller med uv-beskyttelse hos Steffensen Optik

Hvis du er interesseret i et par solbriller med uv-beskyttelse, så du kan beskytte dine øjne bedst muligt mod uv-strålerne fra solen, så slå et smut forbi din lokale optiker i Hjørring – hos Steffensen Optik får du både gode tips og tricks om uv-strålingens påvirkning af dine øjne samt hjælp til at finde de rette solbriller til dig.