Få foretaget din synsprøve hos Steffensen Optik i Hjørring

Hvis du oplever problemer med synet, er en synsprøve første skridt på vejen mod et bedre syn. Alle optikere kan foretage en synsprøve på dig, hvor de ud fra resultaterne af din synsprøve kan fastslå, hvorvidt du har brug for briller, hvilken styrke du har brug for, om du skal have briller med glidende overgang osv. Sammen med din optiker kan du finde det par briller, der passer til dig og dit syn, og hos Steffensen Optik i Hjørring står vi klar til at foretage din synsprøve.

Tegn på, at du har behov for en synsprøve

Der findes en række tegn, som kan indikere nedsat syn, samt at du bør få foretaget en synsprøve. Det er derfor en god ide at være opmærksom på følgende:

  • Behov for mere belysning: kan være et tegn på langsynethed
  • Dobbeltsyn eller sløret syn: kan være et tegn på grå stær
  • Røde øjne: overanstrengelse af øjnene kan medføre røde øjne
  • Svært ved at se skarpt: skal du anstrenge dig for at se skarpt, selvom du i forvejen har briller eller kontaktlinser, kan det være et tegn på, at du har brug for en højere styrke
  • Vedvarende hovedpine: kan være et tegn på, at du anstrenger dine øjne for at kunne se skarpt.

En synsprøve vil kunne give dig svar på alle de ovenstående tegn, hvis disse skulle vise sig at være grundet synsproblemer. Steffensen Optik er din lokale optiker i Hjørring, og vi står klar til at hjælpe dig med en synsprøve, og hvad der skal ske efterfølgende.

Hvordan udføres en synsprøve hos Steffensen Optik?

En synsprøve udføres ved hjælp af en bogstavtavle. Her vil du skulle se ind i en ”kæmpebrille” med forskellige glas, der hjælper med at afdække og afsløre eventuelle synsfejl. En synsprøve består af 21 små tests, der alt sammen hjælper til at finde frem til, hvad du og dit syn har brug for. Desuden vil din lokale optiker i Hjørring stille dig en række spørgsmål i forbindelse med din synsprøve for at fastslå de udfordringer, du oplever, samt hvilket behov der eventuelt skal dækkes, så du kan få dit optimale syn igen.

En synsprøve varer typisk en halv time.
Vi anbefaler, at du bestiller tid i forvejen.