Find briller til arbejdet hos Steffensen Optik i Hjørring

Døjer du med hovedpine efter en lang dag foran skærmen på arbejdet, eller har du svært ved at se ting tæt på, når du er på arbejde? Så kan det være, at du har brug for en skærm- eller læsebrille. Det kan vi heldigvis hjælpe med hos Steffensen Optik i Hjørring.

Der findes et væld af muligheder, når det kommer til den optimale brille til arbejdet, og alt efter dine behov hjælper vi med at finde den helt rigtige arbejdsbrille til dig. Hvad end det drejer sig om læsefelt i toppen af glasset eller noget helt andet, kan vores optiker hjælpe dig.

Hvad dækker en skærmbrille over?

En skærmbrille er fordelagtigt, hvis du bruger mange timer om dagen foran en skærm. Når du sidder foran en skærm i lang tid ad gangen, vil øjet på et tidspunkt skulle anstrenge sig meget mere for at kunne se tydeligt. Med en skærmbrille er der således tale om, at synsafstanden til skærmen tilpasses dine øjne, så øjnene anstrenger sig mindst muligt.
Hvis du i forbindelse med skærmarbejde oplever nogle af følgende gener, kan det være et tegn på, at du har brug for en skærmbrille:

  • Tørre øjne
  • Flimmer for øjnene
  • Hyppig hovedpine
  • Irritation af øjets slimhinde
  • Trykken over og bag øjnene

Valg af skærmbrille

I forhold til valget af skærmbrille afhænger dette af dine behov og ikke mindst dit arbejde. I nogle tilfælde vil det være en fordel med en skærmbrille med flerstyrkeglas, så du har mulighed for at tilpasse øjet til forskellige afstande, mens det i andre tilfælde vil være bedre med en skærmbrille med enkeltstyrkeglas. Når du passerer 45 år, bliver behovet for tilpasning til afstande større, hvorfor du bør vælge flerstyrkeglas.

Er du i tvivl om, hvilken type glas du skal vælge til din skærmbrille, kan du altid spørge din lokale optiker i Hjørring til råds.