Bliv sommerklar med et par solbriller med styrke

Til dig, der til daglig bruger briller, er der også mulighed for at få et par solbriller med styrke. Et par solbriller med styrke sikrer ikke kun fuld funktionalitet, men de beskytter dig også bedst muligt mod solens skadelige uv-stråler. Med et par solbriller bliver du helt klar til sommer med fedt tilbehør, der fremhæver din stil. Så kig forbi Steffensen Optik i Hjørring og find de helt perfekte solbriller med styrke til dig!

Få et skarpt og afslappet syn med et par solbriller med styrke

I dag findes solbriller med styrke i et hav af forskellige designs samt med forskellige glas, ligesom de også fås med en masse egenskaber, så dine nye solbriller med styrke derved kan skræddersys til dig, dine fritidsaktiviteter og ikke mindst vejrforhold. Disse egenskaber tager udgangspunkt i de glas, som du vælger til dine solbriller med styrke. Blandt andet kan du vælge mellem følgende glas:

  • Fotokromiskglas: her skifter glasset fra gennemsigtigt til mørkt alt afhængig af solens styrke. Denne type er glas er en god ide til dig, der har meget lysfølsomme øjne, eller hvis du laver aktiviteter med skiftende lysforhold.
  • Polaroidglas: her er tale om glas, der mindsker de irriterende refleksioner fra blandt andet genspejling af sollys i vand.
  • Glas i forskellige farver: ved at vælge glas i eksempelvis varme nuancer såsom brun, gul og orange, øges kontrasterne ved nedsat sollys, mens kolde nuancer såsom grå og grøn er mere balancerede og virker afslappende for øjet.
  • Fit-over og clip-on: her er tale om en solbrille, som kan placeres over din brille. På den måde behøver du ikke investere i en solbrille med styrke, og så er de samtidig nemme at tage på og af dine briller.

Steffensen Optik i Hjørring står klar til at hjælpe med solbriller med styrke

Når du skal vælge solbriller med styrke, kommer dit valg heraf i høj grad an på dig som person, hvad du foretager dig og ikke mindst hvilken type glas, der vil være ideelle til dig. Det kan godt være svært at afgøre, og det kan derfor være en god ide at snakke med din lokale optiker i Hjørring. Hos Steffensen Optik er vi klar til at være din brilleguide!